Kā Intenskin novērš un ārstē sausu ādu ziemā Jūsu ādai var būt grūtības visu ziemu. Jūsu āda kļūst sausa, pārslveida kairināta karstā gaisa kombinācijas rezultātā iekšpusē un sausais, aukstais gaiss ārpusē. Saskaroties ar problēmu, daudzi cilvēki vēršas pie mitrinātājiem, bet ko darīt, ja jūsu ādai nepieciešama vairāk nekā tikai lokāla ārstēšana? Šeit iedarbojas Intenskin, ādas piedeva, kas atbalsta ādas veselību no iekšpuses, īpaši smagajos ziemas mēnešos. Šajā rakstā tiks apspriests, kā Intenskin saglabā jūsu ādu mitrinātu, gludu un mirdzošu ziemas mēnešos. Tas arī palīdz novērst sausu ādu.

Kā Intenskin novērš un ārstē sausu ādu ziemā Jūsu ādai var būt grūtības visu ziemu. Jūsu āda kļūst sausa, pārslveida kairināta karstā gaisa kombinācijas rezultātā iekšpusē un sausais, aukstais gaiss ārpusē. Saskaroties ar problēmu, daudzi cilvēki vēršas pie mitrinātājiem, bet ko darīt, ja jūsu ādai nepieciešama vairāk nekā tikai lokāla ārstēšana? Šeit iedarbojas Intenskin, ādas piedeva, kas atbalsta ādas veselību no iekšpuses, īpaši smagajos ziemas mēnešos. Šajā rakstā tiks apspriests, kā Intenskin saglabā jūsu ādu mitrinātu, gludu un mirdzošu ziemas mēnešos. Tas arī palīdz novērst sausu ādu.

Ziemas ietekmes uz ādu atpazīšana
Kāpēc ziema izraisa sausu ādu?
Ziemas vēsā temperatūra, zems mitrums un spēcīgi vēji var nopietni samazināt jūsu ādas mitruma saturu. Ziemā:
Zems mitrums: sausāks gaiss rodas aukstā gaisa samazinātas spējas uzglabāt mitrumu. Jūsu āda ātrāk zaudē mitrumu, atrodoties ārā.
Iekštelpu apkure: Tā kā centrālās apkures sistēmas izvada mitrumu no ēkās esošā gaisa, tās arī izžāvē gaisu.
Karstas dušas: lai gan karstā dušā ir lieliska sajūta, dabiskās eļļas no jūsu ādas var tikt noņemtas, izraisot ādas sausumu. Ādas barjeru, kas uztur mitrumu un pasargā ādu no ārējās slodzes, kaitē šo iemeslu kombinācija.

Tipiskas ziemas laika ādas problēmas

Ziema var saasināt vai izraisīt vairākus ādas stāvokļus papildus sausumam, piemēram:
Nieze, lobīšanās, lobīšanās, apsārtums un kairinājums, kā arī plaisājusi vai raupja āda Daudzi pacienti atklāj, ka ar lokālu terapiju vien nepietiek, lai pilnībā saglabātu vai dziedinātu ādu, pat ja mitrinoši losjoni un krēmi var būt noderīgi. Šajā brīdī tāda uztura bagātinātāja lietošana kā Intenskin atsauksmes kļūst ļoti svarīga, lai saglabātu ādas veselību no iekšpuses.
Intenskin: kas tas ir?
Uztura bagātinātājs ar nosaukumu Intenskin ir paredzēts ādas veselības uzlabošanai. Intenskin darbojas iekšā, lai veicinātu ādas dabiskos procesus, atšķirībā no lokāliem krēmiem vai serumiem, kas tikai apstrādā ādas virsmu. Tas saglabā ādu mitrinātu, elastīgu un izturīgu pret ziemas sausināšanas ietekmi, piegādājot vitāli svarīgus vitamīnus, minerālvielas un barības vielas.
Tā vietā, lai ārstētu tikai sausas, bojātas ādas simptomus, formulas antioksidantu, mitrinošo līdzekļu un citu ādu atbalstošo vielu pārpilnība ir vērsta uz stāvokļa pamatcēloņiem.

Kā ar Intenskin cīnās ar ziemas sausumu

Palielina iekšēju hidratāciju

Ādas mitruma uzlabošana no iekšpuses uz āru ir viens no lielākajiem Intenskin ieguvumiem. Rezultāti, uzklājot visus pasaules krēmus, nebūs ilgi, ja jūsu āda nebūs pietiekami mitrināta šūnu līmenī. Pat sausākajā laikā jūsu āda paliks hidratēta, jo Intenskin komponenti atbalsta ādas mitruma saglabāšanu.
2. Nostiprina epidermas barjeru
Jūsu ādas ārējais slānis, stratum corneum, kalpo kā jūsu pirmā aizsardzības līnija pret toksīniem un aukstu gaisu, kā arī citiem vides faktoriem. Šī barjera ziemā bieži sabojājas, radot diskomfortu un mitruma zudumu. Intenskin sastāvā esošās svarīgas uzturvielas palīdz nostiprināt šo barjeru, palielinot tās spēju saglabāt mitrumu un pasargāt ādu no ziemas skarbajiem elementiem.
3. Pildīts ar antioksidantiem
Ziemas vides mainīgie lielumi, tostarp piesārņojums un UV iedarbība (jā, pat ziemā!), var izraisīt oksidatīvo stresu. Šis oksidatīvais stress var paātrināt ādas novecošanās procesu, izraisot grumbu veidošanos, blāvumu un lielāku sausumu. Intenskin, kas ir bagāts ar spēcīgiem antioksidantiem, cīnās ar brīvajiem radikāļiem un samazina to kaitējumu ādas šūnām. Tas saglabā jūsu ādas jauneklīgu, mirdzošu un spožu izskatu pat vissmagākajos ziemas mēnešos.
4. Piedāvā vitālās taukskābes
Ādas lipīdu barjeru, kas aiztur mitrumu, uztur tādas taukskābes kā omega-3. Pietiekams daudzums šo svarīgo taukskābju atrodas intensīvā ādā, kas veicina lipīdu barjeras atjaunošanos un nostiprināšanos. Tas nomierina un atjauno sausu, zvīņojošu ādu, kā arī novērš mitruma zudumu.
5. Mazina iekaisumu
Āda, kas ir sarkana, niezoša un kairināta, var rasties ziemas apstākļu izraisīta iekaisuma dēļ. Intenskin sastāvā esošie savienojumi ar pretiekaisuma īpašībām palīdz nomierināt jutīgu ādu, mazinot apsārtumu un sāpes. Papildinājums palīdz novērst turpmāku kairinājumu un nodrošina ilgstošu komfortu, mērķējot uz iekaisuma avotu.

Svarīgas Intenskin sastāvdaļas un to priekšrocības

1. Nātrija hialuronāts
Lai mitrinātu, hialuronskābe ir ādas kopšanas supervaronis. Šim organiskajam materiālam ir pārsteidzoša spēja noturēt mitrumu, kas līdz pat 1000 reizēm pārsniedz paša svaru ūdenī. Intenskin sastāvā esošā hialuronskābe piepilda ādas šūnas un izlīdzina smalkās grumbiņas, ko radījis ziemas sausums, saglabājot jūsu ādu mitrinātu no iekšpuses uz āru.
2. Kalcijs
C vitamīns, kas ir spēcīgs antioksidants, palīdz aizsargāt ādu no UV starojuma un piesārņotājiem. Turklāt tas palielina kolagēna veidošanos, kas nepieciešams, lai saglabātu ādas elastību un izvairītos no sausuma radītām grumbām.
3. Taukskābes Omega-3
Lai saglabātu veselīgu ādas barjeru, ir nepieciešami daži būtiski tauki. Jūsu āda jutīsies gludāka un elastīgāka, pateicoties omega-3 spējai aizturēt mitrumu. Turklāt tie satur pretiekaisuma īpašības, kas mazina apsārtumu un kairinājumu, ko izraisa aukstums.
4. Kolagēna peptīdi
Olbaltumviela, kas veido lielāko daļu jūsu ādas, kolagēns, nodrošina tās elastību un tvirtumu. Kolagēna sintēze parasti samazinās līdz ar vecumu, bet ziemas spiediens var paātrināt šo procesu. Intenskin sastāvā iekļautie kolagēna peptīdi darbojas, lai stiprinātu un atjaunotu jūsu ādas struktūru, padarot to noturīgāku pret skarbajiem ziemas laikapstākļiem.
5. Cinks
Vēl viens būtisks veselīgas ādas elements ir cinks. Tas nomierina niezošu vai iekaisušo ādu un palīdz dziedēt brūces. Cinks ir arī labi pazīstams ar savām pretiekaisuma un antioksidanta īpašībām, kas padara to ļoti noderīgu, lai novērstu ādas bojājumus, ko izraisa aukstākie mēneši.

Kā iegūt labāko no Intenskin

Ir viegli lietot Intenskin; vienkārši ņemiet to, kā norādīts uz kastes. Bet, lai iegūtu vislabākos rezultātus, padomājiet par šiem ieteikumiem:
1. Esiet stabils
Runājot par piedevām, konsekvence ir būtiska. Intenskin ir jālieto konsekventi, lai pamanītu ilgstošas izmaiņas ādas elastībā un mitrināšanā, jo tā darbojas no iekšpuses.
2. Apvienojiet ar atbilstošu ādas kopšanas režīmu
Pat ja Intenskin dara brīnumus iekšpusē, joprojām ir jāievēro labs ādas kopšanas režīms. Izmantojiet spēcīgu mitrinātāju, kas īpaši paredzēts sausai ādai, turiet prom no abrazīviem pīlingiem un maigi nomazgājiet ādu. Atcerieties lietot sauļošanās līdzekli pat aukstumā!
3. Uzturiet hidratāciju
Lai āda būtu mitrināta, jādzer pietiekami daudz ūdens. Jūsu ķermenis reaģēs uz Intenskin labvēlīgāk, ja tas parasti ir labi hidratēts. Lai ziemā saglabātu siltumu un mitrumu, mēģiniet katru dienu izdzert vismaz 8 glāzes ūdens un padomājiet par zāļu tēju lietošanu.
Kam Intenskin ir piemērots?
Ikvienam, kam ir sausa āda, īpaši ziemā, vajadzētu lietot Intenskin. Tas ir patiešām izdevīgi tiem, kuri:
Pavadiet daudz laika ārā sausā, vēsā laikā Strādājiet vietās, kur gaiss izžūst no centrālās apkures. Ziemā rodas apsārtums, kairinājums vai iekaisums. Vēlme palielināt ādas mitrumu no iekšpuses Lai gan Intenskin tika radīts, lai novērstu ziemas ādas problēmām, to var lietot visu gadu, īpaši tiem, kam ir sausa āda.

Pēdējie vārdi

Visu ziemu nav nepieciešams mēnešiem ilgi izturēt sasprēgājušu, sausu un kairinātu ādu. Barojot ādu no iekšpuses, jūs varat pieņemt proaktīvu pieeju ādas kopšanai ar Intenskin. Šis papildinājums samazina kaitējumu, ko auksts laiks nodara jūsu ādai, stiprinot tās dabiskās barjeras un palīdzot mitrināt un aizsargāt.
Iespējams, Intenskin ir atbilde, ko meklējāt, ja esat apnicis pastāvīgi lietot mitrinātāju bez manāmām izmaiņām. Neatkarīgi no tā, cik bargi ir ziemas laikapstākļi, šis papildinājums saglabās jūsu ādu mitrinātu, mirdzošu un gludu, veicinot ādas veselību no iekšpuses.