Fantastisk gullgruvehavn

Fantastisk gullgruvehavn

Last på sukker med Sugary Food Bonanza port-videospillet. Dette foretrukket fra Practical Play-prosjekter på de fleste britiske havnenettsteder og en kultsensasjon. Brukt et 6×5 rutenett med Scatter Pays, kan du snurre bort 20p per spin i et land lastet med søtsaker og kaker.

Med suksess tildeling av tumbles for vellykket suksess, starter gratisspinn-funksjonen med 10 gratis rotasjoner. Rainbow Bomb Multiplier-skilt kommer ned på rutenettet med multiplikatorer opp til 100x. Med ubegrensede ekstra gratisspinn som kan vinnes, kan dette gi omtrent 21 175 ganger innsatsen maks suksess på hvert gratis spinn.

Med en RTP-rate på 96,49 % kan du finne ut hvorfor det er et av de mest likte portvideospillene med vår grundige gjennomgang av Dessert Treasure Trove og helt gratis demonstrasjon.

Slotdetaljer

Dessert Treasure Trove-sporet brukes i et 6×5 rutenett og med Scatter Pays. Med ingen gevinstlinjer på grunn av dette, er vinnende kombinasjoner ulikt Cluster Pays-spilleautomater. I utgangspunktet må du lande 8 eller flere identiske skilt hvor som helst i sikte. Jo flere samsvarende tegn på rutenettet, desto større er utbetalingen.Du finner mer her bursdagsjentene.no/sweet-bonanza/ Fra våre artikler I tillegg kan du oppnå suksess med flere samsvarende ikoner siden det er 30 ikonplasseringer på rutenettet.

Når det gjelder innsatsvalg, kan du spille Dessert Bonanza fra 20p til £& ekstra pund; 100 et snurr. Akkurat som alle praktiske spilleautomater, bruk pluss- og/eller minusbryterne for å endre risikoen din. Ikke-UK-spillere kan dra nytte av autospill (opptil 1000 bilspinn) og både turbo- og hurtigroteringsmodus.

Nå er Sweet Gold-gruvens RTP-pris 96,49 %. Mye høyere enn gjennomsnittet på 96 % for et videospill på internettporten, har Pragmatic faktisk utviklet 2 enda flere RTP-varianter. Det er en RTP-variasjon på 96,48 % (ja, 0,01 % mindre enn det fremste tallet) og en variasjon på 95,45 %. Gå til utbetalingstabellen på gamblingbedriftens nettsted du går inn på for å se hvilken RTP-rate du’ skal leke med

. Volatiliteten er i verktøyet til høy brakett (3,5/5). Forvent at en vinnende blanding kommer på halvparten av spinnene dine ettersom trefffrekvensprisen er 50 %. Når det gjelder å forårsake videospillet’ s høydepunkt (den helt gratis roterer), vil den finne sted hvert 451. spinn i gjennomsnitt.

Til syvende og sist gir videospillet Sugary Food Treasure trove port 21 175 ganger maks innsats. Med større seire som kommer fra multiplikatorene, vil det å vinne 1000 ganger din totale innsats eller mer sikkert finne sted hver 261.097 rotasjon (vanligvis).

Sweet Bonanza Mobile

Pleasant Treasure Trove er produsert ved hjelp av moderne HTML5-teknologi. Passer med stasjonær datamaskin, mobil og nettbrett. 6×5 rutenettet er best for å dykke inn i britiske mobilgamblingetablissementer. Det’ tilbys også med iphone og Android-systemer.

Bonustilbudsfunksjoner

Med 4 bonustilbudsfunksjoner fokuserer Sweet Gold-gruven på tumbles for suksessive seire og gratis spinn som drar nytte av den inkluderte tilleggsmultiplikatoren opptil 100x.

Velt

Når 8 eller flere koordinerende skilt vises på en gang på rutenettet, vil Tumble-funksjonen sikkert bli aktivert. Vinnende ikoner eksploderer og forsvinner fra rutenettet. Med fortsatt ikoner som faller for å befolke de ledige stillingene, splitter nye symboler ‘& lsquo; tumle inn ovenfra for å laste de nylig fraflyttede plassene.

Hvis en ny seier dannes, gjentas Tumble-attributtet til ingen flere seire skapes. Dette er i tillegg kjent som Avalanche-funksjonen eller Cascading Success-funksjonen, med sistnevnte oppdaget i mange Megaways-spilleautomater.

Gratis rotering

Attributtet for gratisspinn utløses av touchdown 4 eller enda flere Lollipop Scatter-tegn under et grunnleggende videospillspinn. 4, 5 eller 6 scatters vil garantert belønne deg med en 3, 5 eller 100 ganger innsatsutbetaling pluss 10 helt gratis rotasjoner.

Ante Bet-funksjon

For å øke mulighetene dine for å spille de gratis roteringene, er det et valgfritt Ante Bet-attributt. Setter du tilbake 25 % enda mer per spinn, vil minimumsinnsatsen absolutt være 25p og den optimale £& pund; 125. Til gjengjeld for den ekstra økonomiske investeringen, vil flere Lollipop Scatters sikkert bli inkludert i rutenettet. I utgangspunktet øker du sjansene dine for å forårsake gratisspinn-funksjonen.

Når du er inne, vil du legge merke til et Rainbow Bomb Multiplier-ikon som vises på rutenettet. Disse har multiplikatorer som varierer fra 2x omtrent 100x. Hvis du’ hvis du er heldig nok til å oppnå en vinnende blanding med 2 20x Rainbow Bomb Multiplikatorer, er multiplikatorverdiene inkludert for en 40x multiplikator generelt.

Til slutt, touchdown 3 eller flere Lollipop Spreads på det samme gratisspinnet vil garantert kompensere deg med 5 enda flere gratis rotasjoner. Heldigvis er det at du kan trigge funksjonen i det uendelige for ubegrensede helt frie rotasjoner i teorien.

Få funksjon

Ikke-britiske spillere kan velge kjøpsfunksjonen. Når du koster 100 ganger din totale innsats, kommer du til å skaffe deg metoden din rett inn i gratisrotasjonene. RTP-en øker også litt til 96,51 % hvis du bruker dette tillegget.

Spesialistbeslutning

Sykt søtt og perfekt for de med en søt tann, Sweet Bonanza-spilleautomaten har faktisk blitt til et av de mest fremtredende portvideospillene i Storbritannia og forskjellige andre nasjoner. Estetisk myk og varm, ta på’ ikke la utseendet lure deg. Den kan fylle mye.

Spillet er ganske vanlig i basisvideospillet, men det’ er gratisspinn-funksjonen hvor ting kan bli klissete. Dette er siden Rainbow Bomb Multiplier-ikonet kan bruke multiplikatorer så mye som 100x. Flere Rainbow Bomb Multiplier-ikoner vil helt sikkert se verdiene sine totalt.

Dessert Bonanza-porten er et riktig designet videospill som ble produsert med mobile spillere i tankene. Med Pragmatic Play som bruker Portrait Setting for en boostet opplevelse, er grafikken og det visuelle dristige og fargerike, mens lydsporet fra 70-tallet/disco er optimistisk og morsomt.

Med middels til høy volatilitet, Dessert Gold-gruven har en høy RTP-rate på 96,49 %. Jackpotten eller maksgevinsten på 21 175 ganger din totale innsats er også veldig høy.

Derfor har Sugary Food Gold-gruven faktisk blitt en kultfavoritt blant britiske spillere. Pragmatic Play har faktisk utnyttet sin appell ved å produsere en munter versjon: Sukkermat Treasure trove Xmas. De bruker i tillegg Gates of Olympus som har et gammelt gresk folklore-motiv, men har multiplikatorer opp til 500x og maks seire på 5000 ganger det totale innsatsbeløpet ditt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>